TRABZON / YOMRA - Temel ve Kebire Çalık İmam Hatip Ortaokulu

KUDÜS MESELEMİZ

Temel ve Kebire Çalık İmam Hatip Orta Okulu’ndan “Kudüs Meselemiz” adlı konferans yapıldı.

Temel ve Kebire Çalık İmam Hatip Orta Okulu’nda Yomra Müftülüğü ÇEDES Projesi kapsamında yapılan Kudüs Meselemiz adlı konferans yapıldı.  Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Yazıcı’nın konuşmacı olarak katıldığı konferansta öğrenciler dikkatle dinledi.

Okuldan yapılan açıklamada, “Toplumsal hassasiyetimizin zirve yaptığı bu  günlerde Filistin/Kudüs/ Gazze de yaşanan zulümler konusunda çocuklarımızın Farkındalıkları artırmak, İslami şuuru minik zihinlere sağlam bir şekilde yerleştirmek büyük önem arz etmektedir.  Geleceğimizi bu şekilde inşaa edebiliriz. Bizlerde okul olarak şuurlu ve bilinçli nesiller yetiştirmek için çaba içindeyiz. Bu amaçla okulumuz Değerler Kulübü ile Yomra Müftülüğümüz ile işbirliği yaparak ÇEDES Projesi kapsamında "Kudüs Meselemiz" konulu bir konferans gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin ilgi ile takip ettiği konferansı Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ahmet Yazıcı verdi. Kendisine, Yomra Müftülüğü ÇEDES Proje yürütücüsü Arif Kazancı hocamıza teşekkür ederiz” dedi.

08-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 10:46 - Görüntülenme: 100