TRABZON / YOMRA - Temel ve Kebire Çalık İmam Hatip Ortaokulu

ERDEM PROJESİ İÇERİKLER

Haz

"Bütünün Parçalarıyla Rengarenk Okullarımız" Erdem 2021 proje kapanışı Yomra Fen Lisesi salonunda düzenlenen programla yapıldı. Proje uygulama sürecinde yapılan faaliyetler slayt gösterisi ile öğrencilerimize anlatıldı. Okul Müdürü Engin ÇAPOĞLU tarafından proje çalışmaları hakkında bilgi verildi. Daha sonra  öğrencilerimize yiyecek ikramı yapıldı.

May

Okulumuz öğrencileri yaşlı ziyareti yaptılar.

May

6-C sınıfı öğrencileri , sınıf rehber öğretmeni Meryem DEMİRKIRAN ve müdür yardımcısı Miktad NUROĞLU yaşlı ziyareti gerçekleştirdiler.

May

Erdem 2021 projesi kapsamında yaşlı ziyaretlerimize devam edildi.

May

6-A sınıf rehber öğretmeni Demet İSKENDER öğrencileri ile yaşlı bir veliye ziyarette bulundu.

May

6-B sınıf rehber öğretmeni Melek İNAN BOZÖMEROĞLU ve öğrencileri yaşlı bir öğrenci velisini ziyaret ettiler.

May

Erdem 2021 projesi kapsamında 6-A sınıfı öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri Demet İSKENDER yaşlı ziyaretinde bulundular.

May

Erdem 2021 projesi kapsamında okulumuz 6-B sınıf rehber öğretmeni Melek İNAN BOZÖMEOĞLU ve öğrencileri aynı sınıf öğrencisi İbrahim Enes BİNAY'ın babaannesini ziyaret ettiler.

May

Erdem 2021 projesi kapsamında 27 öğrencimiz ile Şehit Eren BÜLBÜL kabri ziyaret edildi.

Nis

Erdem 2021 pojesi kapsamında öğrencilerimizin yaşlı vatandaşlarımızı ziyaretlerine devam edildi.

Mrt

Erdem 2021 Projesi kapsamında öğrencilerimizin yaşlı insanları ziyaretleri devam ediyor.

Mrt

Okulumuz tarafından yürütülen ERDEM 2021 projesi kapsamında pandemi döneminde yalnız kalan yaşlı vatandaşlarımızı öğrencilerimiz ziyaret etmektedirler.

Şbt

ERDEM2021 Projesi kapsamında okulumuzdan bir grup öğrenciyle sinema gezisi etkinliği gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz tarafından yürütülen ERDEM 2021 Projesi kapsamında sinema etkinliği gerçekleştirildi.

Ara

ERDEM 2021 Projesi kapsamında öğrencilerimiz Trabzon Fatih Sevgi evlerini ziyaret ettiler.