TRABZON / YOMRA - Temel ve Kebire Çalık İmam Hatip Ortaokulu

STRES YAPMA SPOR YAP

Haz

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, gençlik projeleri destekleme programı kapsamında okulumuz tarafından yürütülen "Stres Yapma Spor Yap" projesi kapanış programı düzenlenen yarışma ile yapılmıştır.

Haz

"Stres Yapma Spor Yap" projesi kapsamında bir grup öğrencimizle Trabzon Fen Lisesi ziyaret edildi.

Mrt

"Stres yapma spor yap" projesi kapsamında Yomra Jimnastik salonunda yapılan beden eğitimi derslerimiz devam etmektedir.

Mrt

"Stres Yapma Spor Yap" projesi kapsamında Yomra jimnastik salonunda etkinliklerimize 6-A sınıfı ile devam edildi.

Ock

"Stres Yapma Spor Yap" projesi kapsamında bir grup öğrencimizle İlçemiz Emniyet Amirliği ziyaret edildi.

Ock

"Stres yapma spor yap" projesi kapsamında Yomra Jimnastik salonunda beden eğitimi derslerimiz devam ediyor.

Ock

Her hafta Yomra jimnastik salonunda düzenli olarak yapılan beden eğitimi derslerimiz devam ediyor.

Ara

"Stres Yapma Spor Yap" projesi kapsamında öğrencilerimiz derslerini bu hafta da Yomra jimnastik salonunda yaptılar.

Ara